dijous, 24 d’octubre del 2013

Vídeo: "pensant en els altres"

En el seminari hem observat un vídeo titulat " pensando en nosotros" que tractava sobre una classe on el professor fa escriure els alumnes en una llibreta com si fos el seu diari personal. I un dia, un nen explica la mort de la seva àvia i els altres poden treure el que tenien amagat, la que tots el comprenen i s'identifiquen amb ell. I hi ha una nena que mai havia dit que s'havia mort el seu pare quan ella tenia tres anys, en aquell moment es dona compte que l'altre gent també ha passat per aquesta situació i ho treu. El següent dia, la nena porta un quadre del seu pare i per fi por parlar d'ell amb un somriure els llavis.
Amb això, el professor vol crear lligams forts entre els alumnes, i li dona molta importància els sentiments dels nens.
També, parla de que tracta malament els companys està mal fet i fa reflexionar dient-lis que culpen als altres però mai es culpen a ells mateixos. Per això, demana que reflexionin sobre els seus actes.
Seguidament, un altre dia han construït un rai i un nen com que ha parlat durant tota la classe el professor el castiga sense pujar al rai. Però els seus companys el defensen per convença el professor i 
això és el que vol aconseguir el professor.
A més, una altre situació és que un dia mort el pare d'un altre nen i els i diu els alumnes que l'animin, ja que el nen el que més necessita és els seus amics el seu costat.
Per últim, vol reflectir aquests lligams que es construeixen amb els sentiments dels altres i així és com es pot entendre la vida.



Frases interessants sobre el vídeo:

Ensenyar que la vida té un gran valor.

Si una persona no és feliç, no ho serà ningú.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada